Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Η Αρχαία Ολυμπία μέσα από το φακό της DeepGreece Νο2


Οι απαρχές της Ολυμπίας είναι ελάχιστα γνωστές. Οι παλαιότερες ενδείξεις ανθρώπινης παρουσίας στην περιοχή, ανάγονται στην 3η χιλιετία π.Χ. Τον 9ο αιώνα π.Χ. η Ολυμπία ήταν ήδη ένας ιερός τόπος που προσείλκυε πολλούς προσκυνητές. Αυτό το πυκνό ρεύμα των επισκεπτών μαρτυρείται από το μεγάλο πλήθος αναθημάτων που έφταναν στη Ολυμπία όχι μόνο από την γύρω περιοχή αλλά και από τόπους της Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας.

Το Τρέχα Γύρευε στην Ανδρίτσαινα | Trailer 31-01-15Το +Ionian Channel  και η εκπομπή +ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ  μετά από την επίσκεψη τους στην Ανδρίτσαινα και το υπέροχο διήμερο που περάσαμε μαζί τους, σας παρουσιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο το οδοιπορικό τους στη περιοχή μας.Κοντά σας, το Σάββατο 31-01-2015 και ώρα 21:30 μόνο στο  Ionian Channel και το Τρέχα Γύρευε.
 Όσοι δεν μπορείτε να το δείτε στους δέκτες σας, παρακολουθήστε το εδώ, απευθείας με την μετάδοση του καναλιού: http://ioniantv.gr/web-tvΔείτε εδώ το τρέιλερ της εκπομπής https://www.youtube.com/watch?v=ur6c_d8s1A4&feature=youtu.be