Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, στην Ανδρίτσαινα



Το περασμένο Σαββάτο 30 Ιουνίου και εν όψιν του τρίμερου του Άγιου Πνεύματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, επισκέφτηκε την πόλη μας και συνομίλησε με τους  πρόεδρους, τους φορείς και τους κατοίκους, για πολλά φλέγοντα θέματα της περιοχής.



Στην αίθουσα του Δημαρχείου Ανδρίτσαινας, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα πολύ σοβαρά θέματα, του Ορεινού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, του Κέντρου Υγείας, του Αστυνομικού Τμήματος και φυσικά του Επικούριου Απόλλωνα.







Ο Περιφερειάρχης μίλησε, για την βελτίωση και την συντήρηση του επαρχιακού ορεινού οδικού δικτύου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της περιοχής προς και από μεγαλύτερα κέντρα. Επισήμανε επίσης πως η διατήρηση του αστυνομικού τμήματος της Ανδρίτσαινας είναι απαραίτητη και αναγκαία. Αναφέρθηκε εκτενώς, κατόπιν ερωτήσεων, στο άλυτο και μεγάλο πρόβλημα του Κέντρου  Υγείας  Ανδρίτσαινας. Κράτησε έντονη θετική στάση ως προς την ενίσχυση του προσωπικού του κέντρου υγείας, της πλήρης επάνδρωσής του και την σωστή      λειτουργίας των δομών του.


Τόνισε τέλος την αναγκαιότητα προβολής του μνημείου του Επικούριου Απόλλωνα και αναφέρθηκε στα σχέδια της περιφέρειας για την άρτια ηλεκτροδότηση του μνημείου ώστε να υπάρξει ο ανάλογος φωτισμός στον προαύλιο χώρο του Ναού.









Ο κ. Γεωργιόπουλος δεσμεύτηκε ρητά ότι ο ίδιος, καθώς και όλο το περιφερειακό του συμβούλιο θα εργαστούν με κάθε δυνατό τρόπο για την βελτίωση και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ανδρίτσαινας.





Ακολουθούν εικόνες από την επίσκεψη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου